expect the unexpected

SEPTEMBER 14TH 2024

ÉÉN DAG, ALLE STIJLEN

PRE-SALE CLOSED | PRE-REGISTER BELOW

Newsletter subscription

Samen dromen, grenzen vervagen, no rules, just vibes. Één dag, alles kan. Verlies jezelf in de chaos van the unknown, daar waar dromen realiteit worden. Close off your festivalseason op 14 september tijdens Dream Village, are you in?

EDM || HOUSE || HARDSTYLE || HARDCORE || RAW || POP || PARTYSTYLE

Let op: gekochte tickets zijn niet inwisselbaar.

Dream Village 2024

September 14th
13:00 – 23:00
Lage Aard, Breda
18+

Frequently Asked Questions

Waar kan ik tickets bestellen?
Tickets zijn te koop via deze website. De enige officiële ticketpartner van Dream Village is YourTicketProvider. Let op: wij raden het af om tickets via derden aan te schaffen, omdat wij de echtheid van tickets via deze weg niet kunnen garanderen.

Wat houdt ticketlock in?
LET OP: Om veiligheidsoverwegingen ontvang je jouw tickets 48 uur vóór het evenement.

Waarom ontvang ik pas 48 uur vóór het evenement mijn tickets?
Om zwarte handel tegen te gaan en iedereen een eerlijke kans te geven, zijn de tickets voor Dream Village gesealed en komen deze 2 dagen vóór het evenement vrij. Je hoeft hier zelf niets voor te doen. De tickets worden automatisch toegezonden.

Kun je er onverhoopt toch niet bij zijn? Na het personaliseren van je tickets ontvang je een bevestigingsmail van YourTicketProvider. Om jouw tickets door te verkopen via TicketSwap, klik je op de knop in de mail.

Ik heb een vraag over tickets
Ben je jouw bestelling kwijt? Via www.ticketopvragen.nl kun je aan de hand van het REFnummer op je bankafschrift opnieuw de bevestiging naar jezelf versturen.

Heb je andere vragen of kom je er niet uit? Mail dan naar info@yourticketprovider.nl.

Wat is de minimumleeftijd?
Dream Village is uitsluitend toegankelijk voor personen vanaf 18 jaar, zorg dus voor een geldig legitimatiebewijs! Ook onder begeleiding van een volwassene is het niet toegestaan om als minderjarige het festival te bezoeken.

Mag ik het terrein tussentijds verlaten?
Om veiligheid van alle bezoekers te kunnen garanderen is het niet mogelijk om het festivalterrein tussentijds te verlaten. Elk ticket kan maar één keer gescand worden.

Zijn er lockers?
Op het festivalterrein zijn er lockers aanwezig. Je kunt je locker alvast online reserveren in de ticketshop op deze website. Één dag voor het festival krijg je jouw kluisnummer en -code per mail toegestuurd.

Welke betaalmogelijkheden zijn er op het festival?
Op Dream Village kun je eten en drinken aanschaffen door middel van festivalmunten. Deze schaf je aan bij de speciale muntenkassa’s op het terrein, waar je zowel cash als met PIN kunt betalen. Let op: munten zijn alléén geldig tijdens Dream Village 2024 en zijn niet inwisselbaar voor geld.  

Wat mag ik wel/niet meenemen?
Wel: nog niet opgeblazen opblaaselementen, vlaggetjes, go-pro’s, wegwerp camera’s, zonnebrand in een tube (pompjes en sprays zijn niet toegestaan), deodorant sticks en soortgelijke producten als ze nog in de officiële verpakking zitten. Ook is het altijd slim om je telefoon, een powerbank, oordoppen, zakdoekjes en een zonnebril mee te nemen. Rugzakken mag je gewoon meenemen, let wel: de beveiliging zal de inhoud hiervan controleren.

Niet: Eigenlijk alles waarmee je jezelf of een ander kunt schaden… en nog wat andere dingen: Drugs, eigen eten en drinken (ook alcohol en snoep), elektronische sigaretten, selfiesticks, spuitbussen en parfumflesjes, geopende flessen met vloeibare inhoud, glas, plastic flessen, blik, bekers, koelboxen, vuurwerk, wapens (ook zakmessen en pepperspray), andere gevaarlijke voorwerpen, paraplu’s, buggy’s, stoelen, banken en tenten.

Ik heb nog een andere vraag
Stuur een mailtje naar info@thezooevents.nl! Wij doen ons best om jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.